Een heerlijke Zomeravond met Plzier Entertainment

Een heerlijke Zomeravond met Plzier Entertainment

Plzier Entertainment houdt niet van stilzitten. Alle repetities voor de musicalproducties (High School Musical en Hairspray) liggen stil, artiesten zitten gedwongen thuis en ons eigen theaterpand staat leeg. Gelukkig ontstaan er in deze bizarre tijden vaak leuke en creatieve ideeën/projecten. Afgelopen weekend waren de eerste twee muzikale zomeravonden, georganiseerd in de theaterstudio van Plzier. Joey de Boer, Mirthe Overhage en Kai Brasdorp trakteerde het aanwezige publiek op een avond met musicalnummers uit Aladdin, Wicked, Dear Evan Hansen en Les Miserables, maar ook met bekende top 40 hits van o.a. Jan Smit, Suzan & Freek, Ruth Jacott en Kinderen voor Kinderen.

Plzier Entertainment heeft de theaterstudio en de avond zo ingericht dat het past binnen de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, desinfecteren van handen en geen onnodige loopjes) Het publiek genoot zichtbaar van een avond vol meezingers, mooie musicalnummers, vrolijke kinderliedjes en prachtige ballads. Enkele reacties:

“Wat een heerlijk zomeravond concert gaven jullie afgelopen weekend! Het was bijzonder mooi intiem en de liedjes kwamen daardoor goed binnen. De playlist was erg leuk, van alles wat. Maar vooral de ballads waren prachtig”

“Eindelijk weer eens een avondje gezellig uit”

“Heel leuk concept en hulde aan Plzier Entertainment om in moeilijke tijden mooie dingen te realiseren!”

“Voor €12 krijg je een avond vol entertainment en in een mooie en intieme setting”

“Het concert wordt niet gegeven in een echt theater, maar door de kwaliteit van de artiesten, de gastvrijheid en het gebruik van goed licht en geluid hebben we het ervaren als een echte theateravond”

Wegens het succes van de eerste twee zomeravonden, heeft Plzier Entertainment besloten om nog meer muzikale zomeravonden te organiseren. 24 en 25 juli zullen Shanice van Buitenen, Jelle Wijgergangs en Linde van Melsen het publiek laten genieten van een heerlijke zomeravond. 15 en 16 augustus zullen Joey, Mirthe en Kai opnieuw gaan optreden met hun reprise show. Heeft u zin in een muzikale Zomeravond met Plzier in Hilversum?! Reserveer een tafeltje voor uw gezelschap (minimaal 2 personen) door een mailtje te sturen naar info@plzier.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.