Edward Hoepelman krijgt Award, tijdens eerste Musical Talent Gala

Edward Hoepelman krijgt Award, tijdens eerste Musical Talent Gala

Tekst en foto’s : Mieke van der Raay

In het theater in Tilburg werd op 1 juli het eerst Musical Talent Gala gehouden.

Edward Hoepelman, zang docent in Tilburg, werd tijdens deze avond geëerd met deze prestigieuze prijs, die de naam Hoepelman Award zal dragen. De award zal vanaf nu ieder jaar uitgereikt worden aan iemand die een grote bijdrage geleverd heeft in het vormen van zangtalent tot allround zangers in Nederland.

De avond werd gepresenteerd door Ben van de Vugt en Nadine Termeer, allebei oud studenten van Hoepelman. We kregen enkele previews te zien uit onder andere My Fair Lady, From Sammy with love, Sweeney Todd, Shaffy, en Annie M.G.
Ook de studenten van de academie voor muziek-en-musicaltheater: Fontys hogeschool voor de kunsten, gaven een preview uit hun voorstelling Titanic.
In alle previews zagen we studenten en oud studenten van Fontys, zoals: Anouk Maas, Freek Bartels, Jeske van der Staak, Yoran de Bont, Jonathan DeMoor en vele andere.

Ook de Jukebox Boys, op het moment veelvuldig bij QMUSIC te zien en te horen, lieten ons genieten van hun mooie samenzang en als verrassing zongen ze ook samen met Anouk Maas.

De avond werd feestelijk afgesloten met Dancing Queen, gezongen door iedereen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.