Edsilia Rombley swingend de zomer in met nieuwe single ‘Je Laat Me Zijn’ 

Edsilia Rombley swingend de zomer in met nieuwe single ‘Je Laat Me Zijn’ 

Vandaag keert Edsilia terug met een nieuw uptempo nummer voor deze zomer genaamd ‘Je Laat Me Zijn’. Na de releases van ‘Hoelang Nog’ met Berget Lewis, en ‘Rustpunt’ die inmiddels op meer dan 1 miljoen streams staat, wordt ook deze single onderdeel van haar opkomende album ‘In Balans’. Dit album zal dit najaar verschijnen, als voorloper op haar theatertour die in januari 2023 van start gaat. 

Met deze nieuwe single vertelt Edsilia Rombley over hoe het is om een partner te hebben die van je houdt om wie je bent. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat je bij elkaar compleet jezelf kunt zijn. ‘Je Laat Me Zijn’ kaart deze onderwerpen op een vrolijke, energieke en positieve manier aan. De release komt met een leuke veelzijdige miniclip geregisseerd door top choreograaf Virgil Moreno. 

”Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad met het opnemen van dit nieuwe nummer. De tekst staat dicht bij mezelf, en het is zo’n heerlijke en stralende track, wat het ideaal maakt voor dit seizoen. Ik denk dat we allemaal toe zijn aan een luchtige vrolijke zomer, waarin we eindelijk weer volop kunnen genieten. Laat deze single daar nou perfect voor zijn.”, aldus Edsilia. 

Singer songwriter Maxime van Breukelen heeft meegeschreven aan het nummer in samenwerking met Antonie Lowenthal & Tjeerd Oosterhuis, die de track ook hebben geproduceerd. 

‘Je Laat Me Zijn’ is vanaf vandaag te streamen op alle platformen. 

Over Edsilia Rombley 

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: Soul, pop, jazz, r&b en ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens en presentaties. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Begin volgend jaar tourt Edsilia met haar nieuwe show ‘In Balans’ door heel Nederland. Tickets hiervoor zijn beschikbaar via edsiliarombley.nl. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.