Edsilia Rombley en Ruth Jacott te gast bij ‘’De Show Van Mijn Leven’’ van Willeke Alberti in AFAS Live, Amsterdam

Edsilia Rombley en Ruth Jacott te gast bij ‘’De Show Van Mijn Leven’’ van Willeke Alberti in AFAS Live, Amsterdam

Op 5 en 6 oktober 2019 zal Willeke Alberti het podium delen met Edsilia Rombley en Ruth Jacott tijdens ‘’De Show Van Mijn Leven’’; een uniek concert waarbij de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek en haar gasten herinneringen ophaalt uit haar ruim 60-jarige carrière.

Naast Edsilia en Ruth zijn onder andere Sjors van der Panne en Mart Hoogkamer te gast.

Tijdens ‘’De Show Van Mijn Leven’’ wordt Willeke begeleid door haar band onder leiding van Peter van der Zwaag en zal zij eigen hits, duetten die zij met haar vader Willy Alberti zong en de Nederlandstalige klassiekers die haar en vele anderen nog altijd inspireren ten gehore brengen. ‘’De Show Van Mijn Leven’’ belooft een uniek concert vol bijzondere liedjes, persoonlijke anekdotes en verrassende duetten.

Binnen één week na bekendmaking, raakte de show van zaterdag 5 oktober volledig uitverkocht en werd een tweede concert aangekondigd op zondag 6 oktober a.s. Voor deze speciale matinee voorstelling zijn nog tickets beschikbaar via eventim.nl en willekealberti.nl.

Willeke Alberti: “Ik bruis van de energie en ik vind het nog steeds een feest om op het podium te mogen staan. Eerder dit jaar stond ik in een uitverkocht Circustheater Scheveningen, geef diverse optredens in het land en treed ook nog regelmatig met veel plezier op in verzorgingshuizen. En nu als klap op de vuurpijl, mag ik een grote show in mijn geboortestad Amsterdam doen op 5 en 6 oktober. Tijdens de show maken we een reis door de afgelopen 60 jaar. Van de liedjes met mijn vader tot het zingen van mijn eigen hits als Telkens Weer en Samen Zijn. Prachtig om straks herinneringen op te mogen halen met het publiek, een aantal dierbare collega’s waaronder Edsilia, Ruth, Mart en Sjors en niet te vergeten mijn familie. Ik vind het heel bijzonder om op deze manier alvast mijn 75e verjaardag te mogen vieren”.

Tijdens haar rijke muzikale carrière, is Willeke Alberti veelvuldig onderscheiden. Naast diverse gouden en platina platen, ontving zij onder meer een Edison, de Gouden Harp, De Gouden Televizier-Ring, diverse oeuvre awards, de Majoor Bosshardt Prijs en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als Telkens Weer, Carolientje, Spiegelbeeld, Samen Zijn, Ome Jan, De Liefde Van Je Vrienden en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals De Glimlach Van een Kind en Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen.

In februari 2001 richt Willeke haar stichting op de Willeke Alberti Foundation met als doel structureel het welzijn en de levenskwaliteit van senioren, kinderen en zieken in verpleeginstellingen en verzorgingshuizen te verbeteren. Naast haar eigen stichting zet Willeke zich o.a. in voor Stichting het Vergeten Kind, de Verwenzorg, het Rett Syndroom, het Aids Fonds, het Nationaal Ouderenfonds en Vier het Leven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.