Edsilia Rombley en Berget Lewis in duet over gevoelig onderwerp

Edsilia Rombley en Berget Lewis in duet over gevoelig onderwerp

Edsilia Rombley & Berget Lewis slaan de handen ineen voor een aanstekelijk Nederlandstalig duet met een frisse pop-sound voor het album waar Edsilia aan werkt. De single ‘Hoelang Nog?’ wordt gereleased op vrijdag 28 januari.

‘Hoelang Nog?’ is een boodschap aan al die mensen die in een ongezonde relatie zitten, hetgeen familie en vrienden ook niet onberoerd laat. De twee zangeressen hopen met dit nummer een signaal over te brengen en mensen in hun kracht te zetten om uit een giftige relatie te stappen, ook als ze denken dat er geen uitweg is. 

Berget Lewis: “Ontzettend bijzonder dat ik met mijn hartsvriendin Edsilia deze single kan maken, en niet zomaar een. ‘Genoeg is genoeg’ is een onderwerp dat heel veel mensen aan gaat en best wel eens aangekaart mag worden. Want echte, gezonde liefde doet geen pijn, echte liefde kwetst niet. Echte liefde is dat je jezelf kan zijn en gelukkig bent. Zo zou het moeten zijn!” 

Edsilia: “Toen ik dit nummer hoorde tijdens het writerscamp voor mijn aanstaande album, vond ik het meteen al te gek en wist ik dat ik dit samen met Berget zou willen zingen. 

We hebben het nummer een tijdje geleden opgenomen en we zijn zo blij dat we hem nu eindelijk, mét een bijzondere videoclip, kunnen uitbrengen.

Een herkenbare tekst over een fase die sommigen van ons misschien wel eens van dichtbij hebben meegemaakt, met als boodschap: Je staat niet alleen, er is altijd een uitweg, dus neem die stap en kies voor jezelf!” 

‘Hoelang Nog?’ is onderdeel van een reeks Nederlandstalige singles die samen het aankomende album van Edsilia Rombley vormen. Het nummer is geschreven door Wudstik (Jermain van der Bogt), Willem Laseroms en mede geschreven/geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis.

De dames hebben actrice Zoey Ivory gevraagd om de hoofdrol in hun videoclip te spelen en met hen het verhaal te vertolken.

‘Hoelang Nog?’ is vanaf vrijdag 28 januari te streamen via de bekende platformen. 

De bijbehorende videoclip zal diezelfde dag op YouTube in première gaan om 20:00 uur.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.