Dwight Dissels eerste gast Ladies of Soul 2022

Dwight Dissels eerste gast Ladies of Soul 2022

Dwight Dissels staat 23 & 24 september 2022 als special guest in de populaire concertreeks Ladies of Soul. Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace brengen samen met de zanger de soul van toen naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dwight Dissels heeft zijn roots liggen in gospel- en soulmuziek. Daarnaast verrast hij ook met zijn eigen ‘Nederlandstalige soul’. Zijn muziek wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen. Dwight laat zich inspireren door artiesten als John Legend, Stevie Wonder, Donnie McClurkin & Gregory Porter.

Berget Lewis: “We zijn ontzettend blij dat Dwight mee gaat doen met onze concerten in september. Hij heeft zich ontwikkeld als een fantastische solo-artiest die een groot podium als de Ziggo Dome verdiend. Het was een kwestie van tijd dat Dwight een keer met ons zou gaan meedoen en daarom zijn wij heel enthousiast dat hij is toegevoegd aan de line-up!”

Dwight Dissels: “Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met deze souldiva’s op het podium te staan. Genieten van ieders talent en muzikaliteit in combinatie met live publiek in de legendarische Ziggo Dome. Dit zal vast en zeker een bijzondere ervaring zijn.”

Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleidt de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Voor de shows van Ladies of Soul op 23 & 24 september 2022 zijn nog tickets verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over de concerten te vinden. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.