Duo Rundfunk vanaf 6 mei in het theater

Duo Rundfunk vanaf 6 mei in het theater

Na de succesvolle televisieserie gaat het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) de theaters in met de voorstelling Wachstumsschmerzen. Peter van de Witte (o.a. Droog Brood) regisseert. In mei en juni 2017 spelen ze een aantal werkvoorstellingen, waarvan het merendeel al is uitverkocht. Deze hele zomer zijn ze met een verkorte versie te zien op De Parade in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De theatertournee van Wachstumsschmerzen start in september 2017. Op 13 december gaat Rundfunk in première in De Kleine Komedie te Amsterdam.

In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes in Wachstumsschmerzen het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. “Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.”

Wachstumsschmerzen wordt geproduceerd door KemnaSenf BV, een initiatief van Kemna Theater en Senf Theaterpartners. De kaartverkoop voor Wachstumsschmerzen is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) en de theaters. Kaartverkoop voor De Parade via www.deparade.nl (vanaf begin juni) en op het festivalterrein.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.