‘DRIFT’ van Christian van Eijkelenburg in première op 14 januari 2023

‘DRIFT’ van Christian van Eijkelenburg in première op 14 januari 2023

Op zaterdag 14 januari 2023 gaat de voorstelling ‘DRIFT’ van cabaretier Christian van Eijkelenburg in première in De Goudse Schouwburg. 


Over ‘DRIFT’
Drift is de eerste solovoorstelling van Christian en is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften.

Ga tijdens deze theatertrip de strijd aan met je innerlijke ikje en verlaat de zaal vervolgens in een staat van ongekende extase. Een muziektheater-avond waarin eigenzinnige verhalen worden gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien.
Over Christian 
Christian van Eijkelenburg maakte op negenjarige leeftijd zijn debuut in de musical Oliver! van Joop van den Ende Theaterproducties. In 2013 studeerde hij af aan de Frank Sanders Akademie en in datzelfde jaar nam hij de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst; een jaarlijkse aanmoedigingsprijs van stichting Tekstpierement voor een veelbelovende, afstuderende student. Van 2015 tot en met 2021 vormde Christian samen met Sanne Franssen het theaterduo De Fransse Eijkel. Zij toerden vier seizoenen door Nederland met de voorstellingen ‘De Fransse Eijkel Speelt’ en ‘Subtropique’. Pers omschreef hun voorstellingen o.a. als ”vernieuwend, fysiek en eigentijds”. Na mooie successen te hebben geboekt wordt het tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften hij daarom de theaters bestormen met zijn eerste solovoorstelling ‘Drift’.  Prijzen  Jos Brink Genesius Penning  Publieksprijs AKF 2016  Rabo Talenten Concours 2018 Stijgend Applaus Stipendium 2022
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.