Dreamgirls verkoopt 50.000e ticket

Dreamgirls verkoopt 50.000e ticket

De try-outs zijn nog maar net begonnen en toch verkocht de musical Dreamgirls deze week al haar 50.000ste ticket. Een geweldige start voor de grootst reizende musical van komend theaterseizoen! Hoofdrolspeelsters Pearl Jozefzoon, Berget Lewis en Aïcha Gill waren vrijdagavond te gast bij RTL Late Night. Ter ere van deze fantastische verkoopcijfers ontvingen de drie dames een speciaal voor de gelegenheid gemaakte golden ticket uitgereikt uit handen van presentator Humberto Tan.

Dreamgirls beleeft haar première op 28 september in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musicalsensatie is nog tot en met 1 februari te zien in het hele land.

Zakelijk directeur Jeroen Dona, van producent Albert Verlinde Entertainment, is erg blij met het overweldigende succes van Dreamgirls. “De kaartverkoop gaat fantastisch. We zijn trots dat we deze week al het 50.000ste ticket hebben verkocht. Dit is enorm veel voor een voorverkoop en het bewijst dat het publiek heeft gewacht op een musical als Dreamgirls.”

Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt Dreamgirls het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de keiharde showbizzwereld. Wanneer leadzangeres Effie haar plaats moet afstaan aan de meer commerciële Deena, ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis, gespeeld door Edwin Jonker, uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

Ondersteund door een 7-koppige band brengt de cast swingende soulhits als Fake Your Way To The Top, Dreamgirls en Steppin’ to the bad side. Natuurlijk komen ontroerende powerballads als One Night Only en de vertaalde versie van I Am Telling You ook voorbij.

Voor meer informatie en/of tickets kunt u terecht op www.albertverlindeentertainment.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.