Douwe Bob met eenmalig concert in Carré

Douwe Bob met eenmalig concert in Carré

Net voordat singer-songwriter Douwe Bob naar Stockholm afreist om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival geeft hij zondag 24 april 2016 een concert in Koninklijk Theater Carré. Dat liet Douwe Bob vanavond weten aan Humberto Tan in RTL Late Night. De kaartverkoop voor dit unieke concert is gestart via www.carre.nl.

“Ik heb eerder in Carré gespeeld, dat was slechts één nummer. Sindsdien hoopte ik ooit met een eigen show in die prachtige zaal te mogen staan. In april is het zover en mag ik samen met mijn band én een strijkkwartet een avond vullen met mijn muziek. We maken er een speciale, intieme avond van en zullen sommige liedjes uitkleden en omgooien. Ook laat ik covers horen van artiesten die mij beïnvloed hebben. Ik kan niet wachten tot het zover is!” aldus Douwe Bob.

Nederland maakte in 2012 kennis met Douwe Bob toen hij het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland won. Zijn debuutalbum Born In A Storm verscheen in 2013 en direct daarna stond hij al op het podium van Pinkpop. In het voorjaar van 2015 verscheen het tweede album dat de nummer één positie behaalde in de album charts. Na het enorme succes van het duet Hold Me met Anouk, scoorde Douwe Bob afgelopen zomer ook een hit met Sweet Sunshine. In mei 2016 vertegenwoordigt hij Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival.

Foto: Jaap Stolk

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.