Doris Baaten en Alfred van den Heuvel vanaf september in nieuwe Nederlandse musical

AMSTERDAM – Doris Baaten en Alfred van den Heuvel zijn vanaf september te zien in de nieuwe en oorspronkelijk Nederlandse musical Een leven samen. Dat maakt producent De Theater BV vandaag bekend. Alexandra Alphenaar en Ara Halici maken de cast compleet. De voorstelling is geschreven door Allard Blom, de muziek gecomponeerd door Ad van Dijk en wordt geregisseerd door Martin Michel.

Het idee voor de voorstelling ontstond vorige maand. Producent Christian Seijkens: “We wilden niet kijken naar wat er niet mag, maar vooral naar wat er allemaal nog wel kán. Het resultaat is een compleet nieuwe Nederlandse musical die past binnen alle richtlijnen, zonder dat het de voorstelling en het verhaal tekort doen.”  Zo is er bijvoorbeeld al vanaf de eerste letter rekening gehouden met de anderhalve meter tussen de acteurs.

Het verhaal

Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

Afgelopen theaterseizoen produceerde De Theater BV de verrassende West End hit Ghost Stories en de door pers en publiek bejubelde musical Goodbye, Norma Jeane. De laatste moest door de sluiting van de theaters na slechts 19 voorstellingen al stoppen.

Een leven samen is vanaf 3 september te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie: www.eenlevensamen.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.