Dopper-actie The Bridges of Madison County

Drink je ijsthee zoals Francesca en Robert in The Bridges of Madison County
Boek nu je kaarten voor de voorstelling The Bridges of Madison County en krijg de speciale Bridges Dopper (ter waarde van €12,50) met ijsthee én recept cadeau!

Simon Lévelt ontwikkelde speciaal voor de musical The Bridges of Madison County een zomerse ijsthee, met de zoete smaak van sinaasappel en prikkelende tonen van citroen. De speciale doppers zijn in beperkte oplage geproduceerd. Voor deze actie geldt: op is op! 

Bij aankoop van kaarten via de speciale boekingslink voor de voorstelling The Bridges of Madison County, die van 20 juni t/m 8 juli speelt in het DeLaMar Theater, ontvang je op vertoon van je kaarten bij de merchandisebalie de exclusieve Dopper met de door Simon Lévelt ontworpen ijsthee met recept!

Bekijk het filmpje met Lone van Roosendaal (Francesca) en René van Kooten hier:

Boek je kaarten en de Dopper via onderstaande link!
https://www.eventim.nl/

Cast
De cast bestaat uit onder anderen René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer. Regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk, ook regisseur van onder meer The Color Purple.

René van Kooten, bekend van onder andere Kiss of the Spider Woman, Into The Woods en The Passion vertolkt de rol van Robert in The Bridges of Madison County. In de rol van Francesca schittert Lone van Roosendaal, die tevens te zien was in Into the Woods, maar ook in Voetbalvrouwen en Verliefd op Ibiza. Bekroond met een Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol in The Bridges of Madison County, is Annick Boer, die ook deze zomer te zien is in de voorstelling.

Het verhaal
The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede ka
ns te grijpen en haar – en ook zijn – eigen geluk na te streven?

Check voor meer informatie onze website:
www.bridgesmusical.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.