Doornroosje’ de musical vertrekt op reis naar Vlaamse cultuurcentra. Allerlaatste tickets nu beschikbaar!
Na de Koningin Elisabethzaal, Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater vertrekt ‘Doornroosje’ vanaf 6 oktober op reis en strijkt neer in verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.
 
De belangstelling voor de reisvoorstellingen van Doornroosje is groot, alleen voor de laatste voorstellingen zijn er nog enkele laatste tickets beschikbaar!
 
De cast en het ensemble van de voorstelling werd lichtjes aangepast voor deze theatertour, maar geen nood: als toeschouwer krijg je nog steeds dezelfde, betoverende ervaring als voordien! Productiehuis Deep Bridge voegde twee nieuwe namen toe aan de cast van de sprookjesmusical: Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Afra Voesenek vervangt Liv Van Aelst als koningin. Helle Vanderheyden krijgt de rol van Goede Fee. Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem blijven schitteren als prinses en prins.
 
Na 17 november gaat Doornroosje de kast in en wordt er uitgekeken naar de sprookjesmusical Assepoester, dat in april 2019 in première gaat.
 
Deep Bridge werkte voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor voor jong en oud. Met ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ brengt Deep Bridge een voorstelling die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers. Deep Bridge zal met deze voorstellingen ook telkens op reis gaan door heel Vlaanderen
 
VOORSTELLINGEN
Za 6/10/2018 CC De Plombom, Ninove
Zo 07/10/2018 CC De Meent, Alsemberg
Zo 14/10/2018 CC Leopoldsburg, Leopoldsburg
Za 20/10/2018 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg
Zo 21/10/2018 CC Het Getouw, Mol
Za 03/11/2018 Stadsschouwburg, Kortrijk
Za 17/11/2018 Stadsschouwburg, Brugge
 
 
 
Doornroosje loopt vanaf 6 oktober in een cultuurcentrum in uw buurt.
Tickets bestel je via https://deepbridge.be/kalender/#doornroosje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.