Dolfje en Paul van Loon onthullen beeld van ‘Canis Lupis’ in Gaia Zoo

Dolfje en Paul van Loon onthullen beeld van ‘Canis Lupis’ in Gaia Zoo

vrijdag 13 april waren wij te gast in Gaia Zoo in Kerkrade. Waar bij het verblijf van de de grijze wolven  onder toeziend oog van GaiaZOO directeur Rob Huppertz het beeld ‘Canis Lupis’ word onthuld door Kinderboekenschrijver Paul van Loon samen met Dolfje (Rom Elzakkers) uit de musical Dolfje Weerwolfje
Naast het onthullen van het beeld  werden de kinderen voorgelezen door de schrijver van de populaire kinderboekenreeks die dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert.
Rom vervult samen met twee andere jonge acteurs de rol van Dolfje Weerwolfje in de gelijknamige musical. Dolfje Weerwolfje gaat as. zondag 17 april in première in de Goudse Schouwburg en zal daarna nog t/m 5 Juni te zien zijn in de Nederlandse theater. Naast de kinderacteurs zijn rollen weggelegd voor Bente van den Brand, Roosmarijn Luyten, Wolter Weulink en Finn Poncin.
Verhaal
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!
De voorstelling is in heel Nederland te zien van 8 april t/m 5 juni. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst zijn terug te vinden op www.rep.nu.
Share

One thought on “Dolfje en Paul van Loon onthullen beeld van ‘Canis Lupis’ in Gaia Zoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.