DOLF JANSEN en ERHAN DEMIRCI te zien in spraakmakende Ramadan Conference 2024

DOLF JANSEN en ERHAN DEMIRCI te zien in spraakmakende Ramadan Conference 2024

Na de traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het weer tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste tijd van het jaar, de Ramadan! De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie in aanloop naar de Ramadan en kent in 2024 zijn vierde editie. De Ramadan Conference draagt als motto “Hou de maatschappij bij elkaar en wees lief voor een ander!”. Voorgaande edities wisten een groot publiek te bereiken in theaters en op televisie. Anuar, initiatiefnemer en het creatieve brein achter de productie, staat garant voor wederom een unieke voorstelling vol humor en emotie. In 2024 zal hij bijgestaan worden door twee bekroonde en veelzijdige comedians: Dolf Jansen en Erhan Demirci.   De Ramadan Conference wordt niet alleen een feest voor de lachspieren, maar ook een gelegenheid om stil te staan bij maatschappelijke verbondenheid en vriendelijkheid jegens elkaar. Het belooft een avond te worden waarin reflectie en humor samenkomen, met ruimte voor zowel een bulderende lach als een welgemeende traan.   Vanaf januari 2024 in de theaters Tickets nu te koop: www.deramadanconference.nl

OVER DOLF JANSEN
Cabaretier, presentator en schrijver, o.a. bekend van Lebbis & Jansen, Leuk Is Anders en 
Kopspijkers. Wekelijks radioprogramma Spijkers met Koppen op NPO Radio 2.
Dolf Jansen en Hans Sibbel verzorgen na 17 jaar weer samen een oudejaarsconference! In 2023 trekken ze met hun show SUBLIEM langs de theaters.

OVER ERHAN DEMIRCI
Zijn schoolvoorstelling ’tussen friet en kebab’ (2014-2018) en zijn avondvoorstellingen ‘Komt Goed’ (2016-2019) over de aanslagen in Brussel, ‘Wa Make’ (2018-2020), ‘Doe Rustig’ (2021-2022), toert Erhan vanaf oktober 2023 doorheen Vlaanderen met ‘Verwachtingen’! 
Erhan raakt ook heel erg betrokken bij ‘nuff said’ en wanneer dit theaterproduct een kans krijgt op TV, groeit één van Erhans filmpjes uit tot een opmerkelijke hit op TV en internet. Dit opende de deuren voor ander TV-werk. Zo was hij o.a. te zien in de Ketnetreeks 4ever maar is hij ook een graag geziene gast in panelshows zoals ‘Is er een dokter in de zaal’. Zijn liefde voor voetbal zorgt er voor dat hij nu ook vaak te zien in Voetbalprogramma’s en podcasts. 
ARTWORK    ARIE KOOMEN  
REGIE            TITUS TIEL GROENESTEGE
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.