Dit Zijn Wij’ : De nieuwe theatertour van LA, The Voices

Dit Zijn Wij’ : De nieuwe theatertour van LA, The Voices

Recensie: Manuela de Rooij

LA, The Voices is weer helemaal terug!
Na een stop van anderhalf jaar gaven de vier zangers Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Brown en Peter Williams Strykes op Dinsdag 21 Oktober 2014 een première show van hun theatertour ‘Dit Zijn Wij’, in de Schouwburg in het Westfriese Hoorn.

De show begint met een instrumentale intro van het fantastische M&M live orkest, die de heren bijstaat. Niet veel later laat LA the Voices van zich horen.

Vier duidelijk verschillende stemmen smelten moeiteloos samen en galmen door de schouwburg heen. De passie voor zingen is in hun ogen te lezen.

De heren hebben humoristische interactie met elkaar, maar ook met het publiek. De mensen worden zelfs getrakteerd op een nummer dat wordt gezongen, waarbij de mannen door het publiek heen wandelen, handen schuddend en foto’s makend.

Smokings, een knusse setting en zelfs kroonluchters die zo nu en dan naar beneden komen, maken het plaatje compleet.

“We zijn een tijdje vleugellam geweest, maar we zijn weer terug!” roept Remko de fans toe, zinspelend op het nummer ‘Jij Geeft Mij Vleugels’, dat hierna wordt ingezet.

22 nummers worden in totaal gespeeld in alle genres en verschillende talen. Samen, maar ook solo.  Van opzwepende nummers als ‘Valerie’ en ‘River Deep, Mountain High’, tot het gevoelige ‘Caruso’, van Andrea Bocelli.

“Mijn ouders zijn al 38 jaar samen. En die van Remko al 40 jaar,” zegt Richy, als hij uitlegt wat onder andere de motivatie en gedachten achter de ‘Dit Zijn Wij’ tour zijn. Ook heeft Richy nieuws over zichzelf; “In Januari word ik vader,” vertelt hij glunderend.

Na een kleine omvliegende twee uur, wordt de show afgesloten met het welbekende uptempo nummer ‘Loop Naar Het Licht’.

De vier mannen hebben een uitstekend optreden neergezet en dat wordt beloond door luid applaus, gejuich en gefluit van de mensen in de zaal.

“Het was geweldig! Ik heb het zelf geproduceerd, dus ik ben echt héél erg trots,” laat Roy achteraf nog weten, wanneer de vier heren zich ontspannen begeven tussen fans en pers, die dan nog aanwezig zijn in de foyerl.

LA the Voices ‘Dit Zijn Wij’ theatertour; een show waarin iedereen, door de diversiteit in muziek, een fenomenale avond beleeft!

Voor meer informatie: http://www.lathevoices.nl/

Klik hier op en zie ook onze Fotoreportage van De nieuwe theatertour van LA, The Voices

hart heelhart heelhart heelhart heelhart leeg

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.