Disney’s High SCHOOL MUSICAL van Daphne Bruineberg Productions is van hoog niveau!
Afgelopen zaterdag zagen wij de amateur versie van Disney’s High SCHOOL MUSICAL van Daphne Bruineberg Productions in het Zaantheater in Zaandam.
Disney’s High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen durven na te jagen. East High School  bestaat uit vaste groepen als Atleten, Nerds en Tonelo’s. Alle scholieren raken snel in paniek wanneer ze horen wat Troy Bolton van plan is. Troy wilt graag in de schoolmusical mee spelen, samen met Gabriella Montez. Volgens anderen mag dit namelijk niet. Hij is ten slotte de aanvoerder van het basketbalteam. En Gabriella hoort bij de nerds. Dus dat kan zomaar niet! Het gevolg is dat de vaste groepen allerlei plannen maken om het stel uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?
 
Ik zei eerder dat dit een amateur versie was. Maar dat is niet de juiste benaming van deze versie van Disney’s High SCHOOL MUSICAL; ik heb de versie van stage entertainment uit 2009 gezien, maar daar deed deze versie van Daphne Bruineberg Productions Ano 2018 zeker niet aan onder! 
 
Deze versie zat zeer goed in elkaar. Cast was goed, belichting was niet altijd even goed maar dat is een klein puntje. En grootste pluspunt daarentegen is dat er gewerkt wordt met een live band . Bij live theater zie je dit niet altijd meer helaas. En dat is zonde, dus dit heeft zeker een puntje voor. En helemaal als het een “Amateur” versie is van groots niveau! Iets wat mij nieuwsgierig maakt naar andere voorstellingen van Daphne Bruineberg Productions. 
 
Kijk voor meer info op www.bruineberg.nl
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.