Disney Sing-A-Long – a place where dreams come true

Disney Sing-A-Long – a place where dreams come true

Light Up The Stage krijgt ontspannend vervolg in 2015

Op vrijdag 30 januari presenteren de tweedejaars studenten van de Dutch Academy of Performing Arts een volledig door hen zelf ontwikkeld Disney Sing-A-Long concert in Theater De Vaillant. Het concert is onderdeel van de serie Light Up The Stage, waarin studenten en alumni van de opleiding de kans krijgen om zichzelf als cultureel ondernemer op de kaart te zetten.

Light Up The Stage is een uniek concept dat Theater De Vaillant samen met DAPA heeft ontwikkeld om jonge theatermakers en artiesten een springplank te bieden voor hun verdere carrière. Ze krijgen de kans om een eigen voorstelling neer te zetten, waarbij cultureel ondernemerschap centraal staat. Het is aan hen om te zorgen voor een volle zaal en als dat lukt, dan is het een mooie bron van extra inkomsten en ook nog eens een kans om reclame te maken bij hun doelgroep. Daarnaast is het de unieke gelegenheid om theatrale concepten uit te proberen; van kleinkunst tot toneel en van concert tot dansvoorstelling.

De eerste editie van afgelopen oktober was een daverend succes. Derdejaars studente Zahide Gray voerde haar concert Back to the Present uit voor een volle zaal en al snel leidde dit tot aanvragen voor toekomstige evenementen. Ook de edities in februari en maart zien er veelbelovend uit, met een hilarische voorstelling van Zij en Ik (Carlie Spruijt en Eva Opperman) en een concert met zelfgeschreven muziek van Elise Coebergh.

Aanstaande vrijdag staat Light Up The Stage in het teken van Disney: een avond vol gezellige Disney liedjes, om van te genieten of om lekker mee te zingen, speciaal voor u geproduceerd door de tweedejaars studenten van DAPA. Dat de studenten zich nu al als professioneel cultureel ondernemer opstellen blijkt wel uit het feit dat zij zoveel kaarten hebben verkocht, dat het theater hen de kans heeft gegeven om de voorstelling niet in de kleine, maar in de grote zaal van het theater te spelen. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.devaillant.nl/disney-sing-a-long/item1083 en kosten slechts € 5,00. Alvast een fijne avond!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.