DISNEY IN CONCERT OOK VOLGEND JAAR IN DE KERSTVAKANTIE IN DE ZIGGO DOME

DISNEY IN CONCERT OOK VOLGEND JAAR IN DE KERSTVAKANTIE IN DE ZIGGO DOME

Disney in Concert komt ook volgend jaar in de kerstvakantie naar de Ziggo Dome, met twee shows op 4 januari 2025. De Disney100 in Concert shows van 2023 zijn een groot succes, vandaag en morgen is de show maar liefst vier keer te zien in een uitverkocht Ziggo Dome. Disney in Concert brengt de meest favoriete en legendarische filmscènes van Disney in een show waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire gebracht worden, door verschillende artiesten onder begeleiding van een groot live orkest. Voor meer informatie en kaartverkoop voor de concerten van volgend jaar: www.disneyinconcert.nl

Disney in Concert

Sinds de oprichting van Disney in 1923, hebben de verhalen van The Walt Disney Company de achtergrond gevormd van betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van Disney verhalen raken harten en ontroeren mensen van alle generaties. Sinds 2016 betovert de succesvolle serie Disney in Concert fans wereldwijd met deze legendarische soundtracks.

MediaLane Live

MediaLane Live ontwikkelt en produceert live-entertainment met de focus op arenaformaat shows, onder andere in de Ziggo Dome Amsterdam en Rotterdam Ahoy. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. Holland Zingt Hazes is komende maart voor de 12e keer te zien in de Ziggo Dome Amsterdam en André Hazes stond op 25 november in Rotterdam Ahoy. Eerder produceerde MediaLane Live onder andere Fiesta de la Vida met Barry Hay en JB Meijers, Matthijs Gaat Door in Concert in de Ziggo Dome i.s.m. BNNVARA, SpaceXperience Live met André Kuipers en The Christmas Show i.s.m. RTL Live Entertainment.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.