‘Disney in Concert’ Disneymuziek zoals het hoort!

‘Disney in Concert’ Disneymuziek zoals het hoort!

Bijna iedereen is er wel mee opgegroeid: Disneyfilms. Al deze films bevatten de mooiste songs en die werden ook dit jaar weer op het podium gebracht in deze nieuwe editie van ‘Disney in Concert”

Disneymuziek klinkt het beste met een groot orkest. Het metropole orkest speelt de mooiste Disneymelodieën en dit klinkt echt fantastisch. Al bij de eerste noten krijg je kippenvel van de mooie composities van onder andere Allan Menken. De zang van dit concert is in handen van Jamai Loman, Jim Bakkum, Celine Schoenmaker en Carolina Dijkhuizen. We gaan verschillende films langs van de kleine zeemeermin tot de laatste Disneyhit Frozen. Celinde laat zien dat ze de juiste Disneystem heeft, In de toekomst gaan we haar vast en zeker nog wel horen in een Disneyfilm. Tijdens ‘let it go’ bezorgt ze kippenvel over je hele lichaam. Jamai hebben we al eerder Disneysongs horen zingen, maar ook tijdens Disney in Concert blijkt hij van alle markten thuis. Jim en Carolina blijven tijdens de voorstelling een beetje op de achtergrond. Vooral tijdens het 1e deel zijn het vooral Jamai en Celinde die de solo’s voor hun rekening nemen. Helaas werden er soms teksten verkeerd gezongen (wat erg opviel tijdens het Mary Poppins blok, omdat de tekst in beeld was) al was dit niet heel erg storend!

De show wordt afgesloten met de prachtige muziek van Fantasmic, een grootse Disneyshow die in de Amerikaanse parken elke keer weer een vol publiek trekt. Als Disneyliefhebber mag je deze show gewoon echt niet missen!

3,5

 

Foto: Ronald Knapp

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.