Digitale Spring Awakening door MAE Stage Productions

Digitale Spring Awakening door MAE Stage Productions

Na noodgedwongen 5 voorstellingen te moeten cancellen, zal MAE Stage Productions haar Engelstalige productie van Spring Awakening aanbieden als stream! De voorstelling, die zich afspeelt aan het eind van de 19e eeuw en wordt begeleid door rockmuziek, zal in het eerste weekend van juli digitaal te bekijken zijn.

De stream zal doorgang vinden bij het verkopen van 350 streaming tickets in de pre-sale, die op 30 april eindigt. Naast een streaming ticket is het ook mogelijk een donatie ticket te kopen. Met dit ticket komt de verwezenlijking van de registratie een extra stapje dichterbij.

De 20-koppige cast en band, bestaand uit Nederlands én buitenlandse top amateurs, werkt sinds september aan dit indrukwekkende stuk, vol thema’s die ook vandaag de dag nog zeer relevant zijn (depressie, seksualiteit, eenzaamheid, zelfdoding, etc.). De in december begonnen lockdown gooide aardig wat roet in het eten, maar de cast heeft volhardend door gerepeteerd door middel van Zoom. Met de stream wordt het harde werk van de deelnemers, waarvan enkelen na de zomer in het buitenland of aan Nederlandse conservatoria zal studeren, beloond.

Helpt u MAE en de cast van Spring Awakening om dit belangrijke verhaal een podium te geven en theater – weliswaar digitaal – in leven te houden?
Voor kaartjes en meer informatie over de productie kunt u terecht op www.maestageproductions.nl/spring-awakening.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.