Dieven van de koopgoot

Van 22 t/m 31 oktober presenteert TG De Klassieken de voorstelling ‘Dieven van de Koopgoot’, voor iedereen van 9 jaar en ouder. Een muzikale, kleurrijke en Rotterdamse bewerking van Charles Dickens’ Oliver Twist, over de geuren en kleuren van de grote stad. Het perfecte gezinsuitje in de herfstvakantie!
 

De jonge Otis, die zijn ouders verloor, komt na het zoveelste pleeggezin alleen aan in Rotterdam. Daar wordt hij overgehaald door leeftijdsgenoten die ook op straat zwerven om lid te worden van de kleurrijke straatbende van Fijs. Eenmaal in de bende wordt hij overspoeld door alle dynamiek van de stad en het bendeleven. Hij komt voor moeilijke keuzes te staan, maar uiteindelijk overwint vriendschap en eerlijkheid.

De voorstelling vindt plaats in LAB 2|9|3 in Rotterdam Delfshaven, dat speciaal voor de voorstelling wordt omgetoverd tot de rauwe schuilplaats van de Bende van Fijs.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.tgdeklassieken.nl/webshop

Tekst en co-regie: Michelle van Daalhoff
Concept en co-regie: Annemieke Elstak
Muziek en muzikale leiding: Aron Elstak

Cast: Leon de Waal, Kwint Stukker, Jannes Coenens, Annemieke Elstak, Benita Bocoum, Aron Elstak, Rowell Molema, Rositha Rikkers

Meer informatie: www.tgdeklassieken.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.