Diederik Jekel schept ondanks verscherpte maatregelen orde in de chaos

Diederik Jekel schept ondanks verscherpte maatregelen orde in de chaos

Amsterdam, 20 oktober 2020 – Diederik Jekel gaat, ondanks de verscherpte maatregelen, de komende maanden tóch het theater in met zijn voorstelling Orde in de Chaos. Corona diende in eerste instantie al als inspiratie voor zijn theatershow. Nu zorgen de nieuwe maatregelen voor nog meer inspiratie! De theaters kunnen nog maar 30 bezoekers ontvangen, waardoor Diederik een livestream toevoegt aan zijn show. Hierdoor kunnen geïnteresseerden, die de voorstelling niet in levenden lijve kunnen bijwonen, de show thuis volgen. Diederik Jekels eerste voorstelling vindt 23 oktober plaats in Steenwijk.
 
De voorstelling Orde in de Chaos is een mix van theater, wetenschap en een beetje therapie; je komt er gegarandeerd vrolijker uit. In deze humoristische voorstelling worden vragen beantwoord over corona. Waar kan wetenschap ons helpen, en wat brengt de toekomst ons? Niet alleen leuk om te weten, maar ze helpen ook om een beetje grip te krijgen op dit rare leven waar we in terecht zijn gekomen.
 
Nu de nieuwe voorstelling van Diederik Jekel van start gaat in een situatie met een maximale zaalcapaciteit van 30 personen, wordt er een livestream toegevoegd aan Orde in de Chaos. De livestream wordt voor het eerst uitgezonden tijdens de voorstelling in Steenwijk op 23 oktober, hierna komen Eindhoven (29 oktober) en Cuijk (9 november) aan bod met het experiment. Binnenkort worden meer shows, waar de livestream een onderdeel van zal zijn, bekend gemaakt.
 
Diederik Jekel is natuurkundige en sinds 2010 vertelt hij op radio, tv en op internet over wetenschap. Hij heeft meerdere boeken en filmscenario’s geschreven en maakt met humor en met een knipoog de moeilijkste onderwerpen goed te begrijpen. In 2019 stond hij al tweemaal met zijn theatercollege in Leiden en Nijmegen. Dat smaakte naar meer en daaruit kwam zijn voorstelling Orde in de Chaos.
Ga voor meer informatie naar www.diederikjekel.nl
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.