Diederick Ensink schrijft theaterprogramma voor benefietavond “Pils 4 Pills” in Amsterdam

Diederick Ensink schrijft theaterprogramma voor benefietavond “Pils 4 Pills” in Amsterdam

Op vrijdag 23 oktober 2015 vindt er in Studio K te Amsterdam een benefietavond plaats waarin het Sengerema Hospital in Tanzania centraal staat. Stichting Vrienden van Sengerema Hospital organiseerde eerder al een benefietavond waardoor een volledige waterleiding aangelegd kon worden in het ziekenhuis, deze keer is de apotheek aan de beurt: met dit project wil de stichting een zelfstandige apotheek opzetten naast het ziekenhuis, om het ziekenhuis van medicijnen te voorzien en ervoor te zorgen dat het ziekenhuis hiermee een eigen inkomstenbron heeft en daarmee minder afhankelijk is van donaties en overheidsgeld en zelfstandig kan bestaan.

Diederick Ensink, die mede-organisator is van dit benefietfeest schrijft een theatervoorstelling die voorafgaand aan het feest te zien is. In deze voorstelling zal Diederick dan ook op theatrale wijze meer vertellen over het project, maar ook doen waar hij goed in is: zingen en muziek maken. “Wat maakt dit benefietfeest zo bijzonder? Goede doelen worden vaak geassocieerd met ‘zielig’ of ‘zo ver van m’n bed’, maar dit project is heel hoopvol! Twee jaar geleden konden we het ziekenhuis al enorm helpen door een waterleiding aan te leggen en dat deden we door gewoon een superleuke avond te organiseren en te feesten, hoe mooi is dat?” vertelt Diederick “De mensen krijgen een hele leuke avond met theater, feest, live acts, en dat alles voor een hele redelijke prijs. Als je dan beseft wat wij voor elkaar krijgen door alleen maar hier met z’n allen een mooie avond te hebben, dan denk je wel: waarom doen we niet elke week zoiets!?”.

Naast het optreden van Diederick Ensink zullen ook de topzangeressen van BB Bootleg een optreden geven tijdens het feest. Ook staan er in de line-up diverse DJ’s, o.a. met live saxofonist. Het Sengerema Hospital is het grootste ziekenhuis in de wijde omtrek en jaarlijks gaan er vanuit de Stichting Vrienden van Sergerema Hospital tropenartsen van Nederland naar Tanzania om ter plaatse hulp te verlenen.

Enthousiast geworden? Voor slechts 25 euro bezoek je het theaterprogramma en heb je toegang tot het feest met alle live-acts. Alleen feesten? Dat kan al voor 12,50. Wil je op locatie voorafgaand aan het programma een hapje eten dan heb je voor 50 euro een onvergetelijke avond.

Vrijdagavond 23 oktober: Pils 4 Pills, Studio K

www.stichtingvsh.nl
www.diederickensink.nl
www.bbbootleg.nl

Pils 4 Pills

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.