Diederick Ensink creëert coronaproof live orkest in theatershow

Diederick Ensink creëert coronaproof live orkest in theatershow

Acteur, zanger en multi-instrumentalist Diederick Ensink maakt zijn solodebuut in het theater met DIEDERICK’S DEBUUT. Met deze nieuwe voorstelling bedenkt Diederick een creatieve oplossing om tóch een compleet live orkest tot leven te wekken binnen de huidige coronamaatregelen. Door het bespelen van meer dan tien instrumenten en met hulp van de huidige technologie, creëert Diederick in zijn eentje dat gedroomde orkest live op het toneel. De muzikale One-Man-Show is vanaf dit najaar te zien in het theater. 

Eerder was Diederick te zien als acteur, zanger en musicus bij onder meer Jeans TheatershowsPluk van de PettefletEen avond met Dorus en cabaretgroep Purper. Daarnaast nam hij deel aan de bekende talentshow Holland’s Got Talent, waar hij de halve finale bereikte. Na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan, gaat Diederick nu voor het eerst solo. In DIEDERICK’S DEBUUT vertelt Diederick zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres, van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John, die hij op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek passeert de revue en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass. 

DIEDERICK’S DEBUUT is vanaf september 2020 t/m februari 2021 te zien als reizende voorstelling en wordt geproduceerd door Diederick Ensink en Bram Verhaak. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.diederickensink.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.