Deze maand maar liefst 3 producties van NME Foundation

Deze maand maar liefst 3 producties van NME Foundation

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en zij gaan reeds met volle vaart vooruit. In de eerste periode produceren zij maar liefst drie compleet nieuwe voorstellingen en natuurlijk nodigen zij jullie graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Musicals in the park op 5 september in het Zuiderparktheater in Den Haag

A fabulous musical night, right around the corner…

Het meest gevierde muzikale genre komt op 5 september 2015 tot leven in het Zuiderparktheater. Muzikale hoogstandjes worden afgewisseld door halsbrekende dansen en dit alles verbonden wordt door wereldberoemde klanken van musical klassiekers, alles speciaal voor u gebracht door de talenten van NME Kids in Training, NME Kids on Tour en de Dutch Academy of Performing Arts.

De avond begint met de reprise van DAPA’s succesmusical Seussical, die afgelopen juli volle zalen trok in het theater van het Koorenhuis. De Kat in de Hoge Hoed neemt u mee in de avonturen van Horton, het olifantje dat het kleinste volkje ter wereld, de Who’s, moet beschermen, tegelijkertijd een verlaten ei moet redden, maar gelukkig altijd terzijde wordt gestaan door Gertrude McFuzz.

Na de pauze geniet u verder met Musical Highlights in concert; een uniek musical concert waarin niet alleen de studenten en afgestudeerden van de Dutch Academy of Performing Arts uw favoriete musicalhits tot leven laten komen, u niet alleen wegdroomt bij de sprookjesachtige stemmen van NME Kids in Training die u meenemen naar hoe de wereld van fabels en magie er door de ogen van de kleinkinderen van de bekendste sprookjesfiguren uit had kunnen zien, maar u tegelijkertijd getuige bent van de officiële preview van de nieuwe voorstelling van NME Kids on Tour: de Fantastische Faust.

Carmina Burana op 12 september in het Zuiderparktheater in Den Haag

Een geënsceneerde versie van Carl Orff’s Carimna Burana met opzwepende ritmes en prikkelende muziek waarin ‘O Fortuna’ de leidraad vormt om het lot van de mensheid te beschrijven.

Met onder andere sopraan Marike Verbeek, bariton Wiebe Pier Cnossen, het Residentiekoor onder leiding van Martin Verbrugge en het ensemble dat gevormd wordt door de Dutch Academy of Performing Arts.

De fantastische Faust op 26/27 september en 3/4 oktober in het Koorenhuis in Den Haag

Dit najaar neemt de cast van NME Kids on Tour u mee naar een fantastische wereld waarin iemand al zijn dromen waarheid ziet worden. Stelt u zich eens voor, wat zou u doen als alles wat u wenst werkelijkheid zou kunnen worden? Als u niet langer hard hoefde te werken voor weinig, maar anderen het werk voor u kon laten doen en zelf profiteren? Zou dat geen geweldig leven zijn?

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.