Désirée Majoor verlaat Theater Kikker / Podium Hoge Woerd

Désirée Majoor verlaat Theater Kikker / Podium Hoge Woerd

Utrecht – Per 1 februari 2021 vertrekt Désirée Majoor als directeur bij Theater Kikker en Podium Hoge Woerd om voorzitter van het College van Bestuur te worden van Cibap vakschool voor vormgeving in Zwolle. Daarmee komt een eind aan een korte maar intensieve periode, die onder andere in het teken stond van het meerjarenplan en corona.

Désirée Majoor: ‘Het was voor mij een droom om voor deze twee mooie podia te mogen werken. Ik ben trots op de ontwikkeling die we met het hele team hebben ingezet en op hoe we ons in deze tijden van corona flexibel, wendbaar en weerbaar tonen. Maar voor mezelf moet ik concluderen dat ik het strategische en bestuurlijke uit mijn vorige functie(s) te zeer mis.’

Mathijs Bouwman, voorzitter van Stichting Theater Kikker vindt het jammer dat Majoor vertrekt, maar heeft begrip voor haar beslissing: ‘Er is in het afgelopen jaar een stevig meerjarenplan ontwikkeld. En zelfs nu de wereld er door corona heel anders uit is gaan zien, zien we dat het team staat en volop bezig is met de verdere ontwikkeling en uitvoering van alle mooie plannen.’

Met deze nieuwe stap in haar loopbaan keert Majoor terug in het creatieve beroepsonderwijs, waarin ze als vicevoorzitter van HKU al geruime tijd ervaring op deed.

Het bestuur van Stichting Theater Kikker, waaronder ook Podium Hoge Woerd valt, gaat op korte termijn op zoek naar een invulling voor de vacature die ontstaat.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.