Delft Fringe Festival 2023 zoekt nieuw talent!

Delft Fringe Festival 2023 zoekt nieuw talent!

Open Call t/m 31 december ’22
Delft Fringe Festival is dé plek voor nieuwe makers die aan het begin van hun carrière staan en willen spelen op de meest onverwachte, bruisende locaties in de historische stad Delft. Het festival zoekt voor de twaalfde editie naar makers die buiten hun comfortzone durven te treden, het publiek weten te raken of wereldbeelden aan de kaak stellen. Makers kunnen zich t/m 31 december 2022 aanmelden voor het festival tussen 31 mei en 11 juni 2023.

Aanmelden kan via de website van het festival. Dit kan met nieuw of bestaand werk uit alle genres in de podiumkunsten. Van opera tot ballet en van kleinkunst tot circus. En alle cross-overs daartussen. Ook alle talen zijn welkom. Het festival biedt een speelplek aan nieuwe professionele makers die aan het begin van hun carrière staan: makers die een kunstvakopleiding hebben gevolgd, daar nog mee bezig zijn of juist autodidact zijn. Door te werken met een open call presenteren we op het festival een inclusief en divers programma. We nodigen daarom iedereen uit om zich aan te melden.

Delft Fringe laat nieuwe makers stralen
Het festival biedt nieuwe makers al 12,5 jaar een plaats om op te treden, ervaring op te doen en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals, waaronder theateragenten en scouts. Er wordt een publieksprijs uitgereikt, met flink veel media aandacht tot gevolg. In aanloop naar het festival biedt de organisatie extra begeleiding in de artistieke carrière van de talenten. De functie van het festival als springplank naar het culturele werkveld is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het is dé kans voor jonge makers om door te groeien naar volle zalen en lovende recensies. 

Hoe werkt het aanmelden
Heb je een voorstelling die je graag op het Delft Fringe Festival wil laten zien? Meld je dan vóór 31 december 2022 aan!

Kijk voor meer informatie, de algemene voorwaarden en het aanmeldformulier op aanmelden.delftfringefestival.nl

Het streven is om de selectie van makers die op het festival speelt in januari 2023 rond te hebben.
Foto:© Jurjen Bolsenbroek.
Ga naar de aanmeldpagina
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.