DeLaMar Uitmarkt programma 2022: Voorproefjes van bijzondere voorstellingen

DeLaMar Uitmarkt programma 2022: Voorproefjes van bijzondere voorstellingen

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam wordt de start van het nieuwe culturele seizoen op feestelijke wijze ingeleid. Bij Uitmarkt: in concert, Uitmarkt: de cultuurtuin en Uitmarkt: op locatie maak je kennis met al het moois wat de culturele sector de komende tijd te bieden heeft. En DeLaMar doet hier natuurlijk graag aan mee! In onze Wim Sonneveld zaal kun je op zaterdag 27 augustus genieten van voorproefjes van bijzondere theatervoorstellingen. Dit programma wordt gepresenteerd door Danique Graanoogst, bekend van o.a. Diana & Zonen en Falsettos.

Het programma van zaterdag 27 augustus is als volgt:

13.00 – 13.30 uur: Pryor
De acteurs en band van Pryor spelen de eerste 25 minuten uit de voorstelling. Het allereerste voorproefje van deze unieke mix tussen toneel en stand-up!

14.00 – 14.30 uur: Knock-out (incl. Q&A)
Acteurs/dansers Tyrone Menig en Arnold Put laten een aantal spectaculaire vechtscènes uit Knock-out live zien.

15.00 – 15.30 uur: Checkpoint Charlie (incl. Q&A)
Acteurs Sanne den Besten en Job Bovelander zingen nummers uit Checkpoint Charlie en vertellen samen met regisseur Fons van Rongen over deze bijzondere musical.

16.00 – 16.30 uur: Nu ik je zie (incl. Q&A)
Acteur Soy Kroon zingt het nummer ‘Toen ik je zag‘  van Antonie Kamerling en vertelt samen met regisseur Benno Hoogveld over deze toneelbewerking van het boek van Merlijn Kamerling.

©Mieke van der Raay

Elk programma-onderdeel is gratis te bezoeken en je kunt zowel één als meerdere programma-onderdelen bijwonen. Reserveren is niet mogelijk, dus wees op tijd om jezelf van een plekje in de zaal te verzekeren.

Kijk voor meer info op delamar.nl/uitmarkt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.