Deep Bridge brengt eigentijdse Rapunzel

Deep Bridge brengt eigentijdse Rapunzel

Recensie en foto’s: Stephan Markus

Op zondag 26 maart ging in de Antwerpse Schouwburg de musical Rapunzel in première! Een uitgelaten zaal met verklede kinderen en hun ouders wachtten vol verwachting op wat er komen ging.

Rapunzel is het vijfde sprookje in de rij van productiehuis Deep Bridge. Het vertelt het bekende verhaal van Rapunzel die door een boze heks wordt opgesloten. De heks doet alsof ze de moeder van Rapunzel is en ze haar wil beschermen tegen alle kwaad in de wereld! Maar het enige kwaad is de Heks zelf. Maar wie weet brengt een bezoek van Rapunzels ware liefde daar verandering in…
Tegelijkertijd wordt in het koninklijk paleis van de prins verwacht dat hij een vrouw vindt, trouwt en koning wordt. Maar de prins denkt daar heel anders over, wil hij eigenlijk wel een prins zijn? En de prinses, de wil ook op zoek naar haar ware liefde.

Het is een leuk en soms ook spannend avontuur waarbij Helle Vanderheyden naast de rol van Rapunzel ook de vertelster is tijdens de voorstelling! Hierdoor zien we ook de jonge en de volwassen Rapunzel regelmatig tegelijk on stage. Helle zingt alles met gemak en is volledig op haar plek in deze rol. Sandrine van Handenhoven blinkt met haar geweldige stem uit in haar rol als heks. Florian Avoux als het edele Ros van de prins speelt zijn rol met verve. Hij brengt humor in de rol en maakt ook maar even goed van de gelegenheid gebruik om zijn eigen geschreven musical te promoten! 

De show is een vermakelijke voorstelling met een lach, een traan en een mooie boodschap. Of ze hun ware liefdes vinden…? Daar is maar op één manier achter te komen. Bezoek de voorstelling en leef mee met het verhaal.

Met deze productie heeft Deep Bridge wederom bewezen dat sprookjes bestaan! 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.