‘DE VOLGSPOT CAST – DE MUSICAL PODCAST IS TERUG!’       

‘DE VOLGSPOT CAST – DE MUSICAL PODCAST IS TERUG!’       

De Volgspot Cast – De Musical Podcast is vanaf komende zondag, 17 maart terug, voor het vierde seizoen. Elindo Avastia & Diego González-Clark delen iedere week hun musical ervaringen, bespreken belangrijke onderbelichte onderwerpen en taboes, geven je een exclusief kijkje in de keuken en ze leuteren over het laatste musicalnieuws. Daarnaast bellen ze met bekende en minder bekende musical artiesten en beantwoorden iedere week een vraag van de luisteraars.

Elindo:
Wat ‘De Volgspot Cast’ zo bijzonder maakt is dat we de luisteraars een andere kijk in de wereld van musical geven. Ik zie de podcast als een verlengstuk naast alle backstage-content van verschillende producenten, want er zijn zoveel mooie aspecten die wij nog kunnen uitlichten. Ik geniet er dan ook enorm van elke week met mijn beste vriend en al onze leuke gasten te bellen om te praten over het vak dat wij zo liefhebben! Dit seizoen willen we nog meer contact maken met onze luisteraars in ‘De ShowsTopper van de week’. Musical is dé bestseller in het theater en wij willen met onze podcast er alles aan doen om dit voor de komende jaren zo te houden.”

De ShowsTopper van de week
In het nieuwe onderdeel ‘De ShowsTopper van de week’ beantwoorden Elindo & Diego iedere week een prangende vraag van een van de luisteraars. Of je nu altijd al hebt willen weten wat een company manager doet of vraag jij je af wat acteurs nou echt doen als ze niet op het toneel staan?
Stel dan nu je vraag en Elindo & Diego gaan op zoek naar alle antwoorden!

Diego:
Musical is een vak. Daarom is het van belang dat verhalen van vakmensen worden gedeeld en gehoord. Onze podcast is daar dé manier en dé plek voor. Elke week ben ik weer verbaasd door de diepgang en expertise die bij musical komt kijken. Daarnaast vind ik het geweldig om samen met mijn beste vriend een gedeelde passie te hebben en dit samen door te geven aan een hopelijk nieuwe, gezonde en getalenteerde generatie. Ik heb zoveel plezier in het maken van ‘De Volgspot Cast’.”

‘De Volgspot Cast’ is vanaf zondag 17 maart te beluisteren via je favoriete podcast-app of te bekijken via het YouTube-kanaal van Elindo Avastia. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga dan naar de Facebook of Instagram van ‘De Volgspot Cast’.                                   

Praktisch informatie
De Volgspot Cast – De Musical Podcast  is vanaf zondag17 maart 2024 terug. De podcast is te beluisteren via je favoriete podcast-app. Liever de podcast zien met beeld? Ga dan nu naar het YouTube-kanaal van Elindo Avastia en bekijk de podcast.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.