De verleiding van een moordvrouw, waar het niet alleen om een taartje en een cola gaat.

De verleiding van een moordvrouw, waar het niet alleen om een taartje en een cola gaat.

Als je man zijn vuile was laat slingeren of als hij er weer vanuit gaat dat je toch wel voor hem klaar staat, dan zou je hem het liefst achter het behang willen plakken.
Waarvoor zou je verder gaan, waarvoor zou je een moord plegen? Je kunt ook spreekwoordelijk een moord plegen, zo verteld Sara dat ze soms momenten heeft dat ze een moord zou doen voor een taartje of voor een cola.
Wanneer je man je bedriegt zou je hem dan ook “spreekwoordelijk” willen vermoorden, of zou je er echt toe in staat zijn?

De verleiding van een moordvrouw is de nieuwe voorstelling van Rick Engelkes producties. Een voorstelling die uit Amerika komt en volgens Engelkes een stuk is met veel humor. Het stuk wordt gespeeld door vier sterke vrouwen. Sanne Vogel en Nienke Römer delen een rol, wat betekent dat de voorstelling door drie vrouwen wordt gespeeld. Engelkes heeft met drie van de vier dames al eens samen gespeeld. Hij geeft aan dat hij niet wist dat Camilla Siegertsz zo grappig kon zijn. Sarah Chronis is nog niet afgestudeerd, maar zal naast deze dames net zo hard stralen!

De duivels geestige komedie draait om Nicky, Deborah en Molly die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Als tijdens een van de maandelijkse dinertjes hun (ongeziene) mannen in de eetkamer golf spelen, nemen de vrouwen elkaar voor het eerst in vertrouwen en onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond begeeft. Nicky’s echtgenoot is aangeklaagd voor verduistering, Molly’s echtgenoot stalkt haar elke seconde van de dag en Deborah haar man gaat haar verlaten voor een andere vrouw. De vrouwen zijn hun kerels behoorlijk beu. Als de mannen zichzelf per ongeluk insluiten in de pas geïnstalleerde vrieskast, worden de vrouwen geconfronteerd met een wel heel macabere beslissing. Zullen ze hun mannen voor eeuwig in de kou laten staan, of hen toch maar ontdooien?

Deze voorstelling is van 10 januari tot 11 april te zien in de Nederlandse theaters.

Zie ook onze Fotoreportage 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.