DE VERLEIDERS wegens succes naar Utrecht én Lowlands

DE VERLEIDERS wegens succes naar Utrecht én Lowlands

Alle DE VERLEIDERS-komedies zijn nog eenmaal te zien tijdens DE VERLEIDERS: Het Festival. Van woensdag 17 juni t/m zaterdag 4 juli is Stadsschouwburg Utrecht drie weken lang het decor van de spraakmakende theaterreeks.

Ook maakte Mojo Concerts vandaag bekend dat DE VERLEIDERS de voorstelling Door de bank genomen (met o.a. Pierre Bokma en Victor Löw) op Lowlands gaan spelen.

 

Tijdens DE VERLEIDERS: Het Festival staan de drie voorstellingen die eerder door het land toerden centraal, ditmaal aangevuld met spraakmakende extra’s. De eerste week staat De val van een super-man, over de boekhoudfraude bij ’s lands bekendste kruidenier, op de planken. Hierna is het de beurt aan De casanova’s van de vastgoedfraude (winnaar Toneelpublieksprijs 2013 en Louis D’Or voor Pierre Bokma), over de grootste financiële zwendel in de Nederlandse geschiedenis. Als afsluiter keert Door de bank genomen, over de wereld van ons geld en het beheer ervan, een week lang terug in het theater.

Van 21 t/m 23 augustus vindt in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Vandaag is bekend gemaakt dat DE VERLEIDERS hun succesvolle stuk Door De Bank Genomen spelen als onderdeel van het theaterprogramma.

DE VERLEIDERS is een theaterinitiatief van George van Houts, Tom de Ket en producent Inge Bos van Bos Theaterproducties. DE VERLEIDERS brengen scherpe theaterstukken die gaan over dilemma’s, menselijke zwakheden, passies en intriges; kortom over de moraal aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Data
woensdag 17 t/m zaterdag 20 juni – DE VERLEIDERS: de val van een super-man
woensdag 24 t/m zaterdag 27 juni – DE VERLEIDERS: de casanova’s van de vastgoedfraude
woensdag 1 t/m zaterdag 4 juli – DE VERLEIDERS: door de bank genomen

www.de-verleiders.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.