De Telekids Musical Kampen zijn er weer!

De Telekids Musical Kampen zijn er weer!

RTL Telekids, Telekids Musicalschool en Simbo Zomerkampen slaan dit jaar de handen weer ineen voor het Telekids Musical Kamp. Tijdens dit unieke musicalkamp kunnen kinderen 4- of 7 dagen dansen, zingen en acteren. Dit alles onder begeleiding van professionele docenten van de Telekids Musicalschool.

Speciaal voor kinderen in de leeftijd 6-9 jaar en 10-13 jaar die dromen van een leven in de spotlights is er tijdens dit kamp van alles te beleven in de workshops. Een kamp vol met dans, zang en acteren. Met natuurlijk veel plezier en ontspanning, het is immers vakantie! Op de laatste dag van het kamp voeren de kinderen een eigen musicalvoorstelling op voor hun familie.

Kamp met musicalthema
Het Telekids Musical Kamp vindt deze zomer plaats in Bergeijk en Bergen aan Zee. Het verblijf van 4- of 7 dagen is in een bos of vlakbij het strand. Elk kamp heeft een eigen musicalthema, zoals bijvoorbeeld Peter Pan of The Wiz. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor andere activiteiten, zoals zwemmen, avondspellen of een pyjamaparty, begeleidt door de ervaren reisleiding van Simbo Zomerkampen. Plezier staat het hele kamp voorop.

Wij-gevoel
André Pouwer, directeur van Telekids Musicalschool, is erg blij het kamp aan te kunnen bieden voor het tweede jaar op rij. “We horen vaak dat kinderen van de school in de zomervakantie de musicallessen heel erg missen”, vertelt hij. “Nu kunnen ze zich op het Telekids Musical Kamp ook in de zomer met musical bezig houden.” Het kamp is tevens geschikt voor kinderen die niet ervaren, maar wel geïnteresseerd zijn in musical, zegt Pouwer: “Musicalles is leuk en goed voor iedereen. Het gaat niet alleen om het zingen, dansen en acteren maar ook om bijvoorbeeld zelfvertrouwen, samenwerken en presentatie. Dat zijn vaardigheden die voor iedereen van toepassing zijn in hun verdere leven en wat ervoor zorgt dat een groep snel een hele hechte groep wordt; dat wij-gevoel.”

Het Telekids Musical Kamp voor juli en augustus is al te boeken vanaf €245,-. Er is een speciale korting van 10% bij boekingen voor 9 juli.

Ga naar www.telekidsmusicalkamp.nl voor meer informatie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.