De Paul van Vliet Academie en DEMAAND Weer mogen weer……Hopen we.

De Paul van Vliet Academie en DEMAAND Weer mogen weer……Hopen we.

De Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment in Den Haag nodigt belangstellenden uit om injuni zelf te komen ervaren of de vakopleiding iets voor hen is.

Dit jaar viert de Paul van Vliet Academie haar tweede lustrum. En ontvingen in de afgelopen 10 jaar al weer 32 afgestudeerden studenten hun diploma uit handen van Paul van Vliet.De particuliere theateracademie onder supervisie van Paul van Vliet is toegankelijk voor iedereen die denkt een ontwikkelbaar talent te hebben voor cabaret, kleinkunst en/of entertainment. Om dat te onderzoeken en de keuze voor de opleiding duidelijk te maken organiseert de Paul van Vliet Academie ieder jaar DE MAAND dit keer op de zaterdagen 12, 19, 26 juni & 3 juli 2021.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt dan een voorproefje van de lessen zoals die in het eerste jaar gegeven worden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel wordt gevraagd dat men alle dagen aanwezig is en meedoet aan een mini-presentatie.
Dit is de kans om je droom waar te maken en uit te vinden of dit je vak is.Dus kom op de zaterdagen 12, 19, 26 juni & 3 juli 2021 en werk ……
Met topdocenten als Evert de Vries, Rieneke van Nunen, Rob van Houten, Peter Kann, Jan van Bergen, Donald van der Maaten, Joost Verhaar, Barbara Stuyling de Lange, Hans enSaskia Roose, Marianne Koopman, Jo van der Meij, Wim Dröge en last-but-not-least Paul van Vliet zelf, is iedere les eigenlijk al een masterclass op zich. En dat zomaar, omdat alle docenten ervan houden om hun kennis van en liefde voor het vak door te geven aan een volgende generatie unieke theaterpersoonlijkheden die iets moois op de planken zullen gaan brengen.
Aanmelden via de website: www.paulvanvlietacademie.nl bij DE MAAND, of via een mailtje naar: demaand@live.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.