De Omdenken Theatershow komt terug

De Omdenken Theatershow komt terug

De Omdenken Theatershow gaat nog een seizoen door! De swingende, inspirerende én hilarische voorstelling Zoals verwacht loopt alles anders van auteur en theatermaker Berthold Gunster was de afgelopen jaren een groot succes en is vanaf 22 september weer te zien in theaters door het hele land. In de basis dezelfde voorstelling als vorig seizoen, maar dan nog beter, grappiger en ontroerender.

Zoals verwacht loopt alles anders
Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!
Na twee succesvolle en nagenoeg uitverkochte theatertours door het hele land staat de grondlegger van het Omdenken Berthold Gunster dit seizoen dus weer op de bühne met een vernieuwde en verbeterde show. Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband, neemt hij de bezoeker aan de hand en deelt hij zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelf onthullingen. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.