De Oase Bar;  de gezelligste bar van Rotterdam
 

Recensie: Robin Swiers

De Oase Bar is een roemruchte kroeg uit de jaren van de wederopbouw. Alle grote sterren en schnabbelartiesten vonden elkaar op of onder het biljart. Er werd gezongen, gelachen en gedronken en die tijd komt terug. Gerard Cox en Joke Bruijs spelen de uitbaters Alie en Harry van deze variété kroeg uit Rotterdam. Zij verlangen samen terug naar de tijd van toen om met het toegestroomde publiek een topavond te beleven. Vol muziek, humor en de nodige nostalgie.

In deze voorstelling komen er in elke show gast artiesten (kroeggangers) langs. Dit zijn o.a Ron Brandsteder, Johnny Kraaijkamp, Loes Luca, Jörgen Raymann, Veldhuis & Kemper en nog vele anderen. Bij deze première voorstelling waren Richard Groenendijk, Martin van Waardenberg en Brigitte Kaandorp de gast artiesten.

Het decor is natuurlijk de Oase Bar. Simpel maar doeltreffend, er staat een kleine kroeg opstelling op het podium waar alles zich afspeelt. En er worden hier ook een aantal mooie nummers gezongen.
Wat goed te merken is, is dat Gerard en Joke al jaren samen spelen. Het samenspel komt zo heel natuurlijk over, wat erg fijn is om naar te kijken.

Gerard en Joke worden vergezeld door Peggy Vrijens, die de rol van Willemijn de thuiszorgster speelt. Peggy Vrijens kan prima mee met deze 2 oude rotten in het vak.

De oase Bar is de gezelligste bar van Rotterdam, staat garant voor een avondje vol Rotterdamse gezelligheid.
Kijk voor speel data op http://www.deoasebar.nl/

hart heelhart heelhart heel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.