De Nieuwe Lichting doet auditie

De Nieuwe Lichting doet auditie

Duur: circa 75 minuten

De Nieuwe Lichting is wegens succes terug in het theater! Met nieuwe makers én nieuw musicalmateriaal. In deze werkplaatsvoorstelling* leer je De Nieuwe Lichting kennen en nodigen ze je uit in hun overvolle hoofd. Vol ambitie om de wereld te bestormen maar ook met respect voor de huidige gevestigde orde, vertellen ze hun eigen verhaal in ingetogen nummers, dialoog, ensemble zang, humoristische momenten en meer. Ontdek het werk van een nieuwe generatie waarvoor alles in het leven – van een woning zoeken tot de eerste stappen in het makersvak tot TikTok – aanvoelt als een voortdurende auditie.

De Nieuwe Lichting is een concept van NANOEK, in co-productie met MusicalMakers, om net afgestudeerd musicalmakertalent een podium te bieden en het genre (op)nieuw met elkaar uit te vinden. De vraag die hierbij centraal staat: Hoe ziet het musical repertoire van een nieuwe lichting eruit?

De Nieuwe Lichting speelt tussen 6 en 19 september op meerdere plekken in het land, zie (ook voor meer informatie en tickets): https://musicalmakers.com/productie/de-nieuwe-lichting-3-0/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.