De musicalsterren van de toekomst schitteren in DeLaMar West

De musicalsterren van de toekomst schitteren in DeLaMar West

Storm the stage Jonge talenten schitteren in DeLaMar WestBenieuwd naar de musicalsterren van de toekomst? Tijdens Storm the stage laten studenten van verschillende musical- en theateropleidingen in Nederland zien wat ze in hun mars hebben. En waar kan dat beter in DeLaMar West? In DeLaMar West staat talentontwikkeling centraal en zie je het nieuwste op het gebied van musical. De ideale plek dus om deze jonge talenten te laten schitteren!

Storm the stage bestaat uit de eindejaarsvoorstellingen The Lost Children en Mahagonny 2.0 van de Frank Sanders Akademie, de musical Als dit het niet is van studenten van de AHK en de muziektheatervoorstelling Show & tell van Codarts Muziektheater. Voor €44,- is er een passe-partout te boeken, waarmee bezoekers voordelig naar alle voorstellingen kunnen. Kijk voor meer informatie en tickets voor Storm the stage in DeLaMar West op delamar.nl/storm-the-stage.

Frank Sanders Akademie The Lost Children (eindvoorstelling tweedejaars)d14 & 15 junEen eigenzinnige musical over jongeren die in opstand komen tegen hun ouders en de wereld. Omlijst door nieuw bewerkte muziek van Michael Jackson en gespeeld door de tweedejaars van de Frank Sanders Akademie. 

Frank Sanders Akademie Mahagonny 2.0 (eindvoorstelling derdejaars)d17 & 18 junDe derdejaars van de Frank Sanders Akademie spelen deze eigentijdse bewerking van opera’s van Kurt Weill en Bertolt Brecht. Over een plek waar menselijke normen overtreden geen misdaad is, maar te weinig likes hebben wel. 

Als dit het niet is Sara Afiba, Fedja Louman e.a.d20 t/m 22 junIn deze vernieuwende musical zoeken twee jonge creatievelingen naar een manier om hun dromen te verwezenlijken, terwijl de druk om te slagen groeit. 

Show & tell Codarts Muziektheaterd24 & 25 junGeniet van de diversiteit van muziektheater en maak kennis met de artiesten van de toekomst in deze eigentijdse en eigenzinnige voorstelling van Codarts Muziektheater-studenten.

Foto: Mitch Blaauw

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.