De musical  ‘Voor alles een eerste keer’ voor doven en slechthorenden

De musical ‘Voor alles een eerste keer’ voor doven en slechthorenden

Vanaf volgende week woensdag zal de musical ‘Voor alles een eerste keer’ te zien zijn in het theater. Eén van de voorstellingen zal getolkt worden door twee tolken. Hierdoor maakt STENT Producties het mogelijk dat dove en slechthorende mensen de voorstelling kunnen bezoeken.

De musical verteld het verhaal over de twintigers Siem (Rose-Anne van Elswijk), Kerwin (Mitch Wolterink), Boaz (Thomas Kuipers) en Klaartje (Daisy Duin). Zij komen bij één nadat een schoolvriend heeft besloten uit het leven te stappen. Hun samenkomst zorgt ervoor dat ze herinneringen op halen over hun eerste keren die zij in de tussentijd hebben meegemaakt. Er wordt tegelijkertijd een ode gebracht aan de Nederlandse popmuziek.

De voorstelling met gebarentolk gaat door op zondag 14 mei om 19:00 uur. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. De overige voorstellingen vinden plaats van woensdag 10 mei t/m zondag 14 mei.

De musical is van 10 t/m 14 mei te zien in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets en informatie: www.vooralleseeneerstekeer.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.