De Meisjes met de Wijsjes worden Ivy! 

De Meisjes met de Wijsjes worden Ivy! 

Tekst en foto’s: Stephan Markus

Wellicht kent u Simone, Tessa, Fardoe en Arianne als De Meisjes met de Wijsjes, zij gaan verder onder de naam IVY. Nog steeds met hun welbekende close harmony gecombineerd met cabaret, maar niet meer gebonden aan de Nederlandse taal. Een nog breder repertoire ligt nu voor de dames. Nog steeds uitgevoerd op een hoogwaardig niveau.

De dames hadden dan ook een vollere zaal verdiend bij de show in Etten-Leur, maar het maakte de avond er niet minder mooi op. Sketches en mooie liedjes kwamen voorbij, onder de muzikale begeleiding van Martijn, die ook al betrokken was bij de voorgaande shows. Hij is een begenadigd muzikant die zeer veel instrumenten bespeeld en daarnaast blijkt hij ook over een mooie zangstem te beschikken.

Verschillende scenes volgen elkaar op. Zo nemen ze het thema “Verbouwingen aan ‘t lijf” onder de loep en zien we ze op school en zelfs in een kippenhok.

Hoogtepunt, voor wat betreft de liedjes, was How Deep is Your Love, voorafgaand aan dit nummer maakte de zaal eerst kennis met zijn of haar buurman of vrouw die hij of zij nog niet kende. En het eindigde in een heuse, bijzondere samenzang! 

De Meisjes zijn nog steeds van de Wijsjes maar nu met een veel ruimer spectrum aan liedjes of Wijsjes. Ze nemen je anderhalf uur mee in een rollercoaster van humor en geweldige zang en zelfspot! Ze verdienen absoluut volle zalen met deze voorstelling. Met veel plezier raden we u dan ook een bezoekje aan hun voorstelling aan. Voor de actuele speellijst kunt u terecht op https://www.ivyvocals.nl/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.