De Lockdown gaat door, maar Stamppij ook!

De Lockdown gaat door, maar Stamppij ook!

Sinds een aantal jaar maakt Stamppij in Nijmegen succesvolle musicalproducties met amateurs. Alle producties die ze tot nu toe maakten

ontvingen één of meerdere nominaties bij de landelijke amateur musicalawards. Voor hun laatste productie ‘Nine’ werden ze maar liefst zes keer genomineerd en wonnen ze de award voor beste mannelijke hoofdrol.

Door de coronamaatregelen moest Stamppij helaas het afgelopen jaar hun productie Pippin aflassen. Maar ze hebben met de talentvolle cast de rest van het jaar goed benut en een prachtig album vol musical- en popnummers opgenomen (te beluisteren op stamppij.nl/kijk-en-luister).

De lockdown duurt langer dan we hoopten, maar we gaan toch door met onze plannen! Om zoveel mogelijk amateurs te kunnen blijven laten genieten van hun hobby, biedt Stamppij in plaats van de gebruikelijke producties een half jaar musicallessen aan. Deze zijn bedoeld voor amateurs die zich willen verdiepen en verbreden in de disciplines zang, spel en dans. Naast inhoudelijke lessen in verschillende stijlen, werken de deelnemers gezamenlijk toe naar een muziekvideo en mag iedereen een lied opnemen in een professionele studio. Als we fysiek samen mogen komen, zijn de lessen in of nabij Nijmegen. Het lesprogramma is op woensdagavonden van februari t/m juli en er zal rekening gehouden worden met coronamaatregelen. Er worden bijvoorbeeld hele toffe alternatieve lessen voorbereid via Zoom. Je kunt je aanmelden via stamppij.nl/doe-mee.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.