De klas van Mees Kees is bekend!

De klas van Mees Kees is bekend!

In januari werd de musical ‘Mees Kees Op Kamp’ opnieuw aangekondigd en konden kinderen zich aanmelden voor de audities om in dé klas te komen van de allerleukste meester van Nederland. Evenals vorig jaar meldde kinderen zich massaal aan, beide jaren bij elkaar zijn het meer dan 800 kinderen die een plekje wilden bemachtigen in het klasje van Mees Kees. Uit deze talenten zijn er 24 geselecteerd die afwisselend te zien zullen zijn in de musical. De musical ‘Mees Kees Op Kamp’ is vanaf december 2023 te zien door heel Nederland, met onder andere Merijn Oerlemans in de hoofdrol.

Afgelopen zondag vonden de zo gehete ”finals” plaats in het bijzijn van regisseur/choreograaf Martin Michel, kinderregisseur Maikel Nieuwenhuis, muziekproducer Marnix Wetzer en boekenschrijfster Mirjam Oldenhave. De laatste puntjes werden op de i gezet in deze wekenlange zoektocht naar Tobias, Hasna, Lieke, Winnie, Sep en Fred.

De kindercast bestaat uit: Aiden Maij, Amelia Simion, Caithlin van Gils, Fieke Matthee, Floor Lighthart, Joris Hetterscheit, Kaey van den Berg, Koen van Ree, Lara Uribeechevarria, Linde van den Bos, Luca van Ammers, Max Roest, Mees Sidler, Megan Noordwijk, Mila Besselaar, Nalani Rijsdam, Nova Meens, Olivier Schipper, Rosalie Wegman, Stef Smits, Thomas Koekkoek, Tijn Palmen, Timora Aikins en Tobias Tuit.

Het script en de liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de musical.

Merijn Oerlemans zal te zien zijn als Mees Kees, de overige rollen worden binnenkort bekend gemaakt.

De musical ‘Mees Kees Op Kamp’ is van december 2023 t/m mei 2024 te zien door heel Nederland. De landelijke kaartverkoop start binnenkort, de kaartverkoop voor de (voor)première op 14 januari in Schouwburg Het Park in Hoorn is al reeds gestart. Kaarten zijn te koop via www.hetpark.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.