De Kernploeg zegt vol trots: Hello Again!

De Kernploeg zegt vol trots: Hello Again!

Met de toepasselijke titel Hello Again komt De Kernploeg na twee zomers afwezigheid terug naar het theater. Ditmaal in het gloednieuwe DeLaMar West in Amsterdam. In deze vierde titel van De Kernploeg reis je kriskras door de twintigste eeuw langs tien affaires, van een broeierige dansvloer in een New Yorkse club in de jaren ’70 tot de laatste minuten op de Titanic in 1912. 

Naast inmiddels bekende Kernploeg-gezichten als Cystine Carreon (o.a. Gooische Vrouwen), Jip Bartels en Desi van Doeveren zullen ook o.a. musicalsterren Doris Baaten (Was getekend, Annie M.G. Schmidt, Hij Gelooft in Mij), Hugo Haenen (o.a. Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue) en Lisse Knaapen (o.a. In Het LichtSoldaat van Oranje,) te zien zijn in deze bijzondere voorstelling.

Na het succes van A New Brain (2017), She Loves Me (2018) en Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking (2019) kan het hele team achter De Kernploeg niet wachten om weer de repetitieruimte in te gaan en het Nederlandse publiek kennis te laten maken met een in ons land minder bekende titel. 

Je mag Hello Again simpelweg niet missen, want:

Bekende Off-Broadway musical over liefde, lust en macht
Topcast met Doris Baaten, Cystine Carreon, Hugo Haenen, Desi van Doeveren, Lisse        Knaapen, Jip Bartels, Marijn Brouwers, Jeroen Sigterman, Stef van Gelder e.a. 
✔ Zevenkoppig live-orkest onder leiding van Rosite van der Woude
✔ In het gloednieuwe DeLaMar West
Exclusief, slechts 11 keer te zien van 30 juni t/m 10 juli (première: zaterdag 2 juli)

De kaartverkoop is NU gestart, wacht niet te lang met bestellen!

Koop hier jouw kaarten voor Hello Again!

Hopelijk tot ziens in DeLaMar West bij één van de voorstellingen van 30 juni t/m 10 juli! 

©Maikel Thijssen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.