De K3 geeft je vleugels bij nieuwe theatershow.

De K3 geeft je vleugels bij nieuwe theatershow.

Op zaterdag 25 maart 2023 was de feestelijke Nederlandse première van de nieuwe K3 Show Vleugels in het World forum theater in Den Haag.

Marthe, Hanne en Julia geven een concert vol met de leukste K3 hits. De setlist bestaat uit zowel oude als nieuwe nummers. De show wordt versterkt door een spetterende lichtshow en een grote groep dansers. Alles samen zorgt ervoor dat er weer een sterke en lekker vlotte K3 Show ten tonele wordt gebracht.

Tussen de liedjes door speelt zich een heel verhaal af. Zo komt Mike de Engel (Diego González Clark) binnen vallen. Mike is zijn vleugels kwijt en probeert deze onopgemerkt te zoeken. Dat gaat natuurlijk niet geheel zo als hij had gehoopt. Diego brengt een goeie dosis energie mee het podium op. Dit zorgt ervoor dat ook de rode draad van de show sterk overkomt.

Aan het einde van de première mocht Diego de Diamanten Ticket Award uitreiken aan K3. Deze wordt toegekend bij de verkoop van meer dan honderdduizend kaarten in Nederland en Vlaanderen. Vervolgens werd de show afgesloten met de nieuwste K3 hit Vleugels.

Wil jij deze voorstelling bezoeken? Vlieg snel naar:  https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/k3-show-2023

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.