Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer speelt ‘Aladdin’ in De Meerse

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer speelt ‘Aladdin’ in De Meerse

Na het succes van ‘Beauty and the Beast’ komt de musicalproductiegroep 9 t/m 21 jaar van Dé JeugdTheaterSchool van Pier K opnieuw met een bekende familiemusical: ‘Aladdin’. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is de Disneymusical te zien in de grote zaal van De Meerse.

Het charmante straatkind Aladdin wordt verliefd op de mooie Princes Jasmine. Princes Jasmine is ongelukkig vanwege haar vaders wens om een koninklijke echtgenoot voor haar te vinden. Ondertussen probeert de rechterhand van de Sultan, Jafar, de troon over te nemen. Wanneer Jasmine het paleis uit sluipt, ontmoet ze Aladdin. Wanneer Aladdin en Jasmin samen ontdekt worden buiten de muren van het paleis, wordt Aladdin opgepakt en ter dood veroordeeld. Jafar weet hem te redden, door hem de opdracht te geven de magische Lamp uit de Grot der Wonderen te halen. Als Aladdin onopzettelijk de geest laat ontsnappen uit de lamp, begint een geheel nieuw avontuur! Slechts met een wrijf over de magische lamp neemt Aladdin je mee naar een exotische wereld vol met uitdagende avonturen en romantiek.

De voorstelling staat onder leiding van Liselotte Hesp (regie), Neil Dolan (Choreografie) en Barbara van Houten (zangcoach). De musicalproductiegroep bestaat uit 35 talentvolle kinderen en jongeren van 9 t/m 21 jaar, die middels audities zijn geselecteerd. Zij hebben het hele jaar hard gewerkt aan de voorstelling. Kaarten voor ‘Aladdin’ zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.