De hits van Elvis Presley in Zoetermeerse familiemusical!

De hits van Elvis Presley in Zoetermeerse familiemusical!

Voor het eerst sinds twee jaar corona staat de Greg & Baud Productions vanaf 16 december 2022 met hun kerstproductie ‘All Shook Up’ weer in het theater. Het is niet zomaar een voorstelling, maar een musical met de muziek van – The King off Rock and Roll – genaamd Elvis Presley!

Elvis mag dan een icoon uit de vorige eeuw zijn, de muziek die hij heeft gemaakt leeft nog steeds voort. Kijk maar naar de film die eerder dit jaar in de bioscopen draaide. Er is echter op technologisch vlak veel veranderd sinds Elvis voor het eerst met zijn heupen swingde. En dat zie je terug in het bouwen van een moderne amateurmusical!

Amateurtheater in 2022

Bij vrijwilligers denken mensen vaak aan de creatieve makers van een show, de bouwers van het decor of de samenstellers van de kostuums. Maar bij een ‘moderne’ productie hoort natuurlijk ook social media content en opvallende vormgeving. Daarom zijn er vrijwilligers die posters ontwerpen, ‘socials’ inrichten, e-mailmarketing opbouwen en professionele foto’s maken.

Content schieten

Wat is passende content in het Elvis Presley thema? Het antwoord was vrij simpel: een fotoshoot in het jaren 60 decor van een échte American Diner. Betty Boop in Delft opende haar deuren en daar hebben cast & crew gebruik van gemaakt. Er is toffe content gemaakt voor Instagram Reels en Facebook!

Swingen in het theater?

All Shook Up’ is van 16 december 2022 t/m 8 januari 2022 te zien in het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Kaarten zijn te bestellen via www.greg-baud.nl. Benieuwd naar alle content? Bekijk het op: https://www.instagram.com/gregenbaudproductions/

Foto©Caroline de Winter

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.