De Hehobros gaan het theater in

De Hehobros gaan het theater in

Na het succes van hun web-serie Hehobros (VPRO) gaan Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing het theater in. De aflevering‘Ik, Jan Kooijman’ ging viral en is inmiddels bijna 2miljoen keer bekeken. Hehobros On Tour bestaat uit sketches, liedjes, acts en als het aan Kevin ligt een Spaans dansje,als het aan Pepijn ligt een vol uur publieksparticipatie.Vanaf 17 september is de voorstelling te zien in diverse theaters in Nederland.
“In een persbericht moet altijd een korte en krachtige quote van de makers over hoeveel zin ze erin hebben. We hebben er heel veel zin inbitches.”

Kevin en Pepijn Hehobros On Tour
Pepijn en Kevin zijn twee vrienden van in de 30. De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, onzekere en wispelturige hetero. Net als in de serie draait de voorstelling om twee vrienden die samen komen en het hebben over alles wat hen bezig houdt. Van seksualiteit tot relaties, van social media tot burn-outs, van kinderen tot kunstmatige inseminatie. Deze gesprekken leveren keihard grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Met Leopold Witte als regisseur stellen de mannen de problemen van hun generatie aan de kaak. Hierin ze zullen zichzelf en elkaar niet sparen. Pepijn Schoneveld
Pepijn Schoneveld studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. In 2012 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival. Daarna maakte hij drie cabaretshows,Meneer Jongetje,Morgen Klaart Het Open Stante Pede. Hij heeft zijn eigen podcast Pep Talken was als acteur te zien in onder andere Feuten, Toren C, Oogappels en Random Shit.
Kevin Hassing
Kevin Hassing studeerde ook af aan de Toneelschool &Kleinkunst Academie. Hij speelde na zijn afstuderen o.a. in de voorstellingen The Normal Heart, Benten Fatal Attraction.Daarnaast is Kevin actief als stemacteur voor tekenfilms en series. Ook spreekt hij verschillende luisterboeken in.Op televisie is Kevin te zien geweest in o.a. GTST, de OneNightStand Casen als Dr. Sebastiaan de Moor in Centraal Medisch Centrum.

FOTO: © Casper Koster.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.