De Engelse cast van Sunset Boulevard proberen zo goed mogelijk, ‘ik ben klaar voor mijn close-up’ probeert uit te spreken.

De Engelse cast van Sunset Boulevard proberen zo goed mogelijk, ‘ik ben klaar voor mijn close-up’ probeert uit te spreken.

Sunset Boulevard is de nieuwe titel is in de reeks van Broadway aan de Amstel. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder deze noemer naar Nederland haalt. Sunset Boulevard is vanaf 28 maart 2018 slechts twee weken te zien in Carré, in de originele uitvoering met de Engelse cast en 16-koppig orkest.
 

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard, de Tony Award® winnende (Best Musical, Best Original Score and Best Book of a Musical) musicalklassier van Andrew Lloyd Webber, is een meeslepend verhaal over liefde en obsessie, dat gebaseerd is op de legendarische film van Billy Wilder, naar het script van Don Black en Christopher Hamptons. De geliefde musical bevat bekende nummers zoals Sunset BoulevardWith One LookAs If We Never Said GoodbyeThe Greatest Star Of All en The Perfect Year.

In haar villa aan Sunset Boulevard leeft Norma Desmond, ooit één van de grootste sterren in de stomme film, in een fantasiewereld. De berooide scriptschrijver Joe Gillis, die op de vlucht is voor schuldeisers, loopt de geïsoleerde actrice per toeval tegen het lijf. Hij laat zich verleiden door haar luxe levensstijl en besluit om Norma te helpen met haar ‘meesterwerk’, een filmscript waarvan zij gelooft dat het haar Hollywooddromen laat uitkomen. Joe raakt verstrikt in een claustrofobische wereld – tot zijn liefde voor een andere vrouw ertoe leidt dat hij zichzelf vrijvecht, met dramatische gevolgen.

Broadway aan de Amstel
In de reeks Broadway aan de Amstel presenteert Carré de meest toonaangevende internationale producties exclusief in Carré, in de originele Engelstalige uitvoering. In 2016 haalde Carré de musical Pippin naar Nederland. Dit najaar was het theaterstuk The Curious Incident of the Dog in the Night-Time gedurende twee weken te zien in een uitverkocht Carré. De opvolger Sunset Boulevard ging in 1993 in première op West End en is vervolgens met groot succes naar Broadway gebracht. Daar ontving het stuk maar liefst 7 Tony Awards, waaronder die voor ‘beste musical’.
 
Sunset Boulevard is van 28 maart tot en met 8 april 2018 exclusief te zien in Carré. De feestelijke première vindt plaats op donderdag 29 maart 2018. Meer informatie en de speeldata zijn te vinden op carre.nl. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via www.carre.nl/sunsetboulevard en 0900-25 25 255 (45 cpm). 

De Engelse cast van Sunset Boulevard proberen zo goed mogelijk ‘ik ben klaar voor mijn close-up’ probeert uit
te spreken. zie hier het resultaat

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.