De Efteling Theaterproductie CARO is na een sluiting van 15 maanden terug

De Efteling Theaterproductie CARO is na een sluiting van 15 maanden terug

Na 15 maanden stil gelegen te hebben is de Efteling Theaterproductie CARO terug in het Efteling Theater.  Wij mochten op 18 september de show opnieuw komen bekijken.
 
Caro is gebaseerd op de meer dan 100 jaar oude carrousel die centraal in het pretpark is gelegen. De draaimolen staat in deze productie voor ‘de malle molen van het leven’ en dat is wat we ook zien tijdens de voorstelling. We volgen het levenspad van de twee kinderen Oscar en Eva. Een levensverhaal waarin iedereen zich kan herkennen. Ondanks dat het verhaal niet centraal staat begrijpt iedereen waar het over gaat. Zonder dat ze spreken weten ze je mee te nemen in het verhaal. In Caro zien we Oscar en Eva opgroeien van kinderen tot tieners tot volwassenen. De rollen worden hierom door verschillende acteurs gespeeld maar het publiek wordt hierin op een prachtige wijze meegenomen. Vooral de spiegelscène waarin de kleine Oscar en Eva ouder worden is van ongekende schoonheid.
 
Het publiek wordt in het verhaal meegenomen door mijnheer en mevrouw tijd. Deze twee personages beschouwen het levensverhaal vanaf de zijlijn en draaien het verhaal verder door de tijd. Het zijn de enige personages die af en toe tekst gebruiken. Dit doen ze door soms een zin in het Engels, Duits, Frans of Nederlands uit te spreken. Daarnaast zingen zij ook af en toe een nummer. Er is voor gekozen om gebruik te maken van bestaande Engelstalige nummers. Er komt zelfs nog een bekend Duits en Frans liedje voorbij. Aanvullend is er natuurlijk de prachtige muziek uit de Efteling. Verschillende attractienummers uit het park vormen een terugkerend element in de show. Zo zijn er onder andere scènes gebaseerd op de Fata Morgana, het Spookslot en Carnaval Festival.
 
Er zijn tijdens de sluiting een paar veranderingen door gevoerd in de cast. Meneer Tijd wordt nu afwisselend gespeeld door Ivo Cundro, Ara Halici en Rick van den Belt. Mevrouw Tijd wordt afwisselend gespeeld door Laurie Reijs, Linda Hibma en Lisanne Streukens en volwassen Oscar wordt afwisselend gespeeld door Ton Peeters en Ton Coppens                                                
 
Het ensemble betstaat uit Lindi Akkerman, Marianna van Beek, Genevieve van der Does, Isa van de Graaf, Rosalie van der Hoeven, Annefloor Imhoff, Cailin van Loon, Zoë Rijk, Nick Sebrechts, Laurian Serno, Jeffrey Stuut, Anna de Visser, Dewy Vlaardingerbroek, Iris van Vliet, Matthijs van Werkhooven en Femke Zonneveld. De rollen in de kindercast zijn voor Maarten van den Bemt, Jeroen Debie, Daniek Hamilton, Ieme van Houten, Lena Meesters, Gijs Spek, Ward Spek, Fiene van der Veer en Vala Verhoef. De acrobatiek wordt gedaan door Cesar Andrade, Mélanie Nunes, Lukasz Misztela, Anna Misztela, Pascal Haering en Esther Fuge.

Tickets voor CARO kosten € 25,- per persoon, verblijfsgasten van de Efteling betalen slechts € 10,- per persoon. Kijk voor kaarten en de meest recente coronamaatregelen in het Efteling Theater op www.efteling.com/caro

Let op !. van af 25 september heb je een coronatoegangsbewijs nodig Bij het Efteling Theater. Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet je ook een identiteitsbewijs kunnen tonen.

Foto: Efteling / Robert Aarts Photography

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.